Öppet brev till SKK – sänd diplomen i rulle

Det kan inte vara acceptabelt att betala 250 kr för ett diplom som ser ut så här då man hämtar det från posten?

Vi har tidigare föreslagit för SKK att sända diplomen i rulle, är det kostnaden som blir för stor eller varför fortsätter man att sända dem i kuvert? Det är många fler än oss som mottagit ett fult diplom, undrar om ingen annan kontaktar SKK och ber om ett nytt. Vi kommer att reklamera detta diplom, man kan inte behöva betala för ett skrynkligt papper. Posten tar inget ansvar och dessa skrynkliga diplom ger SKK dålig reklam.

Det står vik ej…..man vad hjälper det…..


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

9 svar på Öppet brev till SKK – sänd diplomen i rulle

 1. rose-marie emery skriver:

  Dom kom i rulle ”förr” 🙂 fast det hjälper väl inte idag..

 2. Heléne Roos skriver:

  Jag blev smått irriterad för ett tag sedan då jag hämtade ut ett Nordiskt championatsdiplom. De svenska är ju fina och stora. Jag betalade över 300 kronor för ett litet fult diplom i A4. Så dåligt av kennelklubben. Man lägger så mycket pengar på att få fram en champion och ännu mer på en nordisk eller internationell. För mig är det självklart att kennelklubben ska skänka diplomen…

  • Britt-Marie skriver:

   Det är bedrövligt att ni betalar för diplomet och får det i detta skick. Har själv fått diplom i rulle och då var det inga problem. Och jag håller med dig Helene självklart borde man få diplomen. Svenska kennelklubben tjänar så mycket pengar så det har dom råd med. Och ni som har fått diplomen i dåligt skick gå på SKK och be om nya.

 3. mirris skriver:

  Det handlar mest om att dra in pengar för SKK. Så att de har råd med alla sina kommittéer, konferenser…

 4. dognewss skriver:

  Kennelklubben var mycket tillmötesgående, sänder ett nytt diplom och ber så mycket om ursäkt. Säger att postavdelningen tagit beslut om att sända dem i kuvert, beror på hanteringen. Hoppas att de sker en förändring i hanteringen hos posten eller att SKK tar ett nytt beslut och återgår till papprullen.

 5. Anonym skriver:

  fins kuvar med hard insida for fotografi utskick skulle fungera tror jag mkt bra for dessa oxa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.