Tusentals husdjur får ökad vårdtrygghet när Djursjukhuset i Jönköping satsar på dygnet runt öppet

Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom högkvalitativ djursjukvård, fortsätter sin satsning mot ökad service och tillgänglighet för alla djur i behov av kvalificerad djursjukvård. Den 1 september börjar Djursjukhuset i Jönköping med öppethållande dygnet runt.

Fler och fler enheter uppfyller Djursjukhusgruppens vision om bästa möjliga kundservice. Sedan tidigare erbjuds nattöppen mottagning i södra Sverige, Läckeby Djursjukhus, samt i Stockholms-området, Regiondjursjukhuset Bagarmossen. Djursjukhuset i Jönköping blir nu det tredje nattöppna djursjukhuset vilket betyder att mellersta Sveriges husdjur får ökad vårdservice och trygghet.

Djursjukhuset i Jönköping, grundat 1983, har sextiofem medarbetare och filialer i Nässjö, Habo och Eksjö. Djursjukhuset har mycket gott renommé och erbjuder specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, kirurgi, onkologi samt oftalmologi. Det finns även ett laboratorium och i vissa fall erbjuds hembesök under dagtid. Årligen besöker ca 21 000 patienter djursjukhuset och med de nya öppettiderna tror verksamhetschef Cecilia Abelson på en ökad tillströmning.

”Vi har sedan tidigare haft jouröppet och tagit emot tusentals patienter på både kvällar och helger, så vi vet att behovet finns. För våra kunders skull väljer vi nu att även satsa på nattöppen telefon och verksamhet. Med vårt strategiska läge i regionen tror vi att denna utökade service kommer att påverka antalet besök positivt”, säger Cecilia Abelson, verksamhetschef Djursjukhuset i Jönköping.

Senaste gången Djursjukhuset i Jönköping hade nattöppet var för elva år sedan, men brist på veterinärer gjorde att servicen lades ned. Denna gång har fler veterinärer rekryterats och satsningen kommer att utvärderas efter sex månader.

”Det känns verkligen bra att kunna erbjuda djur och djurägare dygnet runt vård, för att undvika stressen och oron med att ta sig till annan ort. Vi har satsat mycket både på kompetent personal och planering för att ge våra nattpatienter en så trygg och positiv vårdupplevelse som möjligt”, säger Nanna Åkerlund Denneberg, chefveterinär Djursjukhuset i Jönköping.

”Detta är en viktig förbättring för djurägare i regionen och ett steg närmare vår vision om tillgänglig högkvalitativ djursjukvård”, säger Peter Dahlberg, VD och koncernchef Djursjukhusgruppen.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Cecilia Abelson, verksamhetschef Djursjukhuset i Jönköping, 036-34 18 80
Peter Dahlberg, VD och koncernchef Djursjukhusgruppen, 0730-50 50 50

Om Djursjukhusgruppen
Djursjukhusgruppen är Nordens ledande företagsgrupp inom högkvalitativ djursjukvård för hund, katt och övriga sällskapsdjur, med hög specialistkompetens samt modern och avancerad utrustning.

Gruppens vision är att skapa framtidens djursjukvård och att vara en förebild inom högkvalitativ vård och omtanke för djur. Djursjukhusgruppen drivs av empati, ett genuint engagemang för djurens bästa och ett starkt intresse för veterinärmedicinsk utveckling.

I Djursjukhusgruppen ingår flera av Nordens mest välrenommerade djursjukhus och djurkliniker, med hög kompetens och stora resurser för att möjliggöra fokus på det som är viktigast – att leverera vård till våra husdjur i världsklass!

Mer information finns på www.djursjukhusgruppen.com



Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tusentals husdjur får ökad vårdtrygghet när Djursjukhuset i Jönköping satsar på dygnet runt öppet

  1. BirgerZorro skriver:

    ”Ökad vårdtrygghet”? Jo ,tjena!
    På Kalmar djursjukhus, som ingår i denna grupp av djursjukhus, sjabblade man bort vår kära hund efter en operation så att vi blev tvungna att avliva honom. En tuff utmaning väntar dem på grund av detta; men det vet de inte om ännu…. 🙁

    Fy fan för denna grupp av djursjukhus; de är penningdrivna och inget annat. Våra djur skiter i, men våra pengar vill de åt.

    Nä, välj mindre veterinärmottagningar istället där de verkligen bryr sig i regel….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.