Saknad hund hittad i bilvrak hos polisen

Den hund som försvann i samband med en trafikolycka som krävde två andra hundars liv, har nu återfunnits i bilvraket som beslagtogs av polisen efter olyckan.

Precis en vecka efter bilolyckan norr om Falun skulle polisen göra en teknisk undersökning av bilvraket som stod hos polisen i Borlänge. Då upptäckte man den lilla hunden som saknades efter olyckan. Hunden hade troligen av skräck gömt sig under ett säte i bilen.  Hunden mår efter omständigheterna bra trots att den varit utan mat och vatten i en hel vecka.

Man tycker ju att bilen är den första platsen man letar i, men polisen har ju tidigare missat viktiga detaljer. För något år sedan försvann en man i Västra Götaland, han hittades senare död i bagageluckan på sin egen bil, det missade polisen medan Missing People hittade honom.

Hund saknas efter bilolycka

Hund hittad efter en vecka i bilvrak

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.