Skydda Din hund mot förgiftningar – skaffa munkorg

 

Efter alla varningar om utplacerat förgiftat kött så har allt fler hundägare skaffat munkorg till sina älsklingar allt för att skydda dem från att bli förgiftade!

Igår skrev vi om hunden som förgiftades av amfetamin, och tidigare har vi skrivit upprepade artiklar om hundar som fått i sig förgiftat kött. Att skaffa en munkorg till sin hund är en billig livförsäkring även om det kan se något bisarrt ut att en hund bär munkorg så är det ett bra sätt att skydda sin hund från att få i sig mat och annat farligt ute i naturen.

Det finns flera olika modeller av munkorgar och de kostar heller inte många kronor så vi uppmanar alla Er som rör sig i områden där det kan finnas förgiftat kött etc att skaffa munkorg till sin hund.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.