Agility-SM i Linköping 2015!

logga-agilitysm

Agility-SM i Linköping 2015!

Den 26-28 juni 2015 går agility-SM på friidrottsarenan vid Campus Valla.

På fredag eftermiddag blir det invigningsshow med uppvisningar av olika hundsporter och arbeten med hund, och under lördag och söndag tävlar Sveriges elit inom agility om den svenska mästartiteln 2015, både individuellt och i lag. På området kommer det också att finnas försäljning av hundtillbehör samt förtäring.

Agility är banhoppning med hund, med hög hastighet, krav på snabba reflexer och perfekt kontakt och samarbete mellan förare och hund. Som om det inte vore nog med att en förare ska lotsa en hund runt banan så avgörs SM även i lag där fyra förare med sina hundar ska ta sig runt banan felfritt och på bästa tid sammanlagt.

Vi hoppas att ni är nyfikna på sporten och denna stora agilityfest i Linköping! Om ni vill veta mer om arrangemanget, boka intervjuer eller planera besök under evenemanget så kontakta SMs informationsgrupp på info@agilitysm2015.se eller 073-328 35 50 (Åsa Wrede, SM-general). Årets stora agilityfest äger rum i Linköping 2015!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.