Wonderboo – Ett unikt hundmatskoncept för en ny generation hundägare

Provapa_startsidan2-720x641

WONDERBOO SÄTTER HUNDENS HÄLSA I FOKUS GENOM ATT ERBJUDA HUNDMAT AV HÖGSTA KVALITÉ – SMART OCH SNYGGT FÖRPACKAD SOM PASSAR DE MEST MEDVETNA HUNDÄGARNA.

Under de senaste 30 åren har ytterst lite hänt hos hundmatsleverantörer samtidigt som den nya generationens hundägare har blivit vana vid en helt annan bekvämlighet, servicegrad och kvalitet i vardagen. Små hundar följer sina ägare överallt och lever ett socialt aktivt liv på språng där resor, mat, mode, design och hälsa står i fokus. Den emotionella relationen till hunden har stärkts och vikten av vad man ger sin hund är viktigare än någonsin. Idag vill både hund och husse/matte leva ett nyttigt och hälsosamt liv samtidigt som man ska hinna med många aktiviteter.

Wonderboo är ett portionsförpackat lufttorkat färskfoder för små hundar, som är gjort på svenska naturliga råvaror.

Maten tillagas varsamt i 50 grader under 48 timmar för att bevara alla näringsämnen och hälsosam bakteriekultur. Alla Wonderboo-måltider är individuellt förpackade i lådor som är lätt att ta med i väskan. Portionslådan fungerar som en skål, bara att hälla färskt vatten i plasttråget och servera middag i locket. Wonderboo introduceras med två smaker, Svensk Oxe och Light som innehåller svenskt nötkött och våm.

”Under många år har vi stoppat i våra fyrfotade vänner mat från de stora foderproducenterna utan att ifrågasätta innehållet. Medvetenheten hos hundägare har nu ökat och samma höga krav som man ställer på sin egen kost ställs nu på hundens. Jag vill hjälpa hundägare att ge sina hundar de bästa förutsättningarna för ett långt och kvalitativt liv och samtidigt göra det bekvämt”, säger Magnus Rosengren, VD och grundare av Wonderboo.

Idag lanseras också online-butiken på Wonderboo.com, som bland annat erbjuder prenumeration på hundfoder och hemleverans. Sveriges småhundsägare kan välja vilket Wonderboo-mål de önskar, samt hur ofta de vill få det levererat och därefter luta sig tillbaka och slippa tänka på sitt inköp av hundmat i framtiden.

Wonderboo öppnar sin första konceptbutik på Hamngatan 11 i Stockholm under sommaren 2015 och en andra butik planeras för Los Angeles till hösten samma år.

Mera om Wonderboo hittar Du härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.