Kennel ”Snedsteget” – Hunden tjuvparades i familjens bil

Den 29 september föddes första valpkullen på kennel ”Snedsteget” sju stycken valpar som fick namnen Yolo, Svarte Petter, MissTage, Oopsy Daisy, Oydo, Shit Happens och Hoppsan.

Valpkullen kom till i baksätet i bilen på parkeringsplatsen på hotell Laponia i Arvidsjaur. Då de två ägarna åt lunch på restaurangen och lämnade höglöpande Rottweiler tiken Bellie i samma bil som Vorsteh hanen Astro. Bara ett galler skulle hindra hanen från att komma till tiken……

Ägarna levde den närmaste tiden i förnekelse

Då ägarna kom tillbaka till bilen satt båda hundarna lyckligt tillsammans och hundägarna levde i någon slags ”förnekelse” att inget hade hänt. Bara veckor senare förstod man att tiken var dräktig. Ägarna blev ”sambos” under tiden valparna kom till världen och nu visar de stolt upp sitt misstag i media och kallar sig Kennel ”Snedsteget” lite på skämt och säger sig ha ”skapat” en helt ny ras……

 

c69cc5aa268171f0d5eb8db12fab5497

 

 


 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.