Hundägare bet, sparkade och misshandlade sin hund – vittnet känner sig hotad

Här blir hunden biten sparkad och misshandlad av sin ägare, du kan se filmen här

Hundägaren försökte få hunden att hoppa över ett staket. När hunden inte gjorde som ägaren ville började ägaren sparka och slå hunden. Ägaren bet även i nacken och på nosen så att den gnydde, den som inte är blödig kan se allt på filmen på länken ovan.

Vittnet som filmade händelsen hotades av förövaren till tystnad, vittnet känner sig otrygg och rädd och har själv tagit ned filmen från facebook där hon hade delat filmen. Det är tyvärr allt vanligare att vittnen utsätts för hot och fler har valt att inte vittna i olika händelser på grund av hot och trakasserier.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hundägare bet, sparkade och misshandlade sin hund – vittnet känner sig hotad

  1. Pingback: Mannen som bet hund får hundförbud |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.