Svedala kommun varnar för förgiftat bacon

varning_tomcat_2x2_1

VARNING till alla hundägare – en hundägare har hittat stora mängder bacon som någon preparerat med råttgift i Stadsparken och Floraparken i Svedala.

En liten Yorkshire terrier blev mycket sjuk efter att ha ätit av det utplacerade baconbitarna. På fredagskväll fördes den lilla hunden med förgiftningssymptom till veterinären. Hunden kaskadkräktes och det kom fradga ur munnen. Hunden hade tur och klarade sig med livet i behåll.

Svedala kommun skriver på sin hemsida:

VARNING FÖR RÅTTGIFT I PARKER I SVEDALA

Kommunen har fått information om att stora mängder bacon med råttgift har upptäckts i Floraparken och Stadsparken i Svedala. Vi ber alla att vara uppmärksamma när ni besöker parkerna i Svedala. Gata- och park-enheten har genomsökt parkerna och kommer att fortsätta under morgondagen i dagsljus. Händelsen är polisanmäld.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.