Vetzoo smygstartar december med rabatter

Imorgon är det december och julen närmar sig med stormsteg. Julen brukar innebära godis, knäck, choklad och andra godsaker för oss tvåbenta. Denna typ av godis bör vi dock undvika att ge våra fyrbenta vänner – VetZoo har självklart goda alternativ till era pälsklingar.

Vetzoo smygstartar sina decemberkampanjer på Four Friends-hundgodis och allt Vita Kraft-godis, så även era djur kan bli lite bortskämnda. Ny månad innebär även nya kampanjer på foder, kattsand och tillbehör, Taste Of The Wild, Royal Canin, lugnande inför nyår så som Adaptil och Sylkéne med mera

Tryck på den banner nedan som du vill se erbjudandet på

bbvet

bbvet3

bbvet1

bbvet4

bbvet2

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.