Över 800 personer ville adoptera hund från polisen

Foto: Polisen

polisen Sörmland igår gick ut med att de letade nya hem till hundarna på bilderna ovan blev de ned mejlade av nya tänkbara hem. Över 800 personer ville öppna sina hem för godingarna.

Polisen säger på sin facebooksida: ”Vi är tacksamma för alla intresseanmälningar som hjälper oss att hitta nya hem. Tyvärr har vi inte möjlighet att återkomma till alla och att besvara allas frågor då vi prioriterar själva omplaceringarna vilket vi hoppas finns förståelse för. När hundarna är omplacerade kommer vi att lägga ut information om det på hemsidan och Facebook.”

Just nu lönar det sig inte att höra av sig till polisen om hundarna, polisen jobbar febrilt med att gå igenom de intresseanmälningar de fått och koncentrerar sig på att hitta hem till hundarna i närområdet Sörmland.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.