TV ankare Anna Lindmarker i sorg – Bina har somnat in

Foto : Skärmdump Instagram

TV-ankaret Anna Lindmarker skrev i slutet av april på instagram om att hunden Bina skadat benet. Då efterlyste Anna hjälp från sina följare med att behandla skadan och effekterna av läkemedlet. ”Bina” har skadat sig flera gånger tidigare, men nu visade det sig vara skelettcancer. 

Anna Lindmarker skriver på sin instagram: ”Nu finns hon inte mer, vår älskade Bina. Skadan i benet var skelettcancer. Mellan henne och mig fanns det sällsynta, starka band som man får uppleva med vissa djur och jag är djupt tacksam för att jag fick ha henne i mitt liv. Hon berörde många med sitt mod, sin styrka och sin kärlek. Jag är förtvivlad”

Nu fylls hennes kommentarsfält med kärlek och värmande ord efter det tragiska beskedet.

Foto : skärmdump Instagram

Anna Lindmarker i sorg

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.