Vem förgiftade hundarna?

Någon ställde in en hink med matrester och glykol på Annikas tomt, hundarna Dallas och Nero ligger på djursjukhuset sedan två dagar tillbaka och kämpar för sina liv.

När Annika skulle gå ut med sina hundar i onsdags stod plötsligt en spann med matrester innanför tomtgrinden i Väröbacka. Cocker spanieln Dallas, 12,5 år, och taxen Nero, 5 år, rusade fram och glufsade i sig både kött och potatis. Efter promenaden på 20 minuter tittade Annika till spannen och såg blå vätska i den. – Då kopplade jag att det var glykol i spannen, säger Annika till Expressen.

Annika bor i ett lugnt område med många hundar, hon har inte hört talas om att någon annan i området skulle blivit drabbad men vill nu varna alla hundägare för glykolförgiftning. Se upp med vad din hund äter då ni är ute.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.