Tävling – vinn boken Välj rätt hund – en handbok för alla hundägare, av Charlotte Swanstein

Här kommer tävlingen där 3 personer vinner var sin bok Välj Rätt Hund – en handbok för alla hundägare.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se , märk ditt svar med ”Välj Rätt Hund”. Vi vill ha ditt svar senast den 26 november 2017. Böckerna kommer att sändas till vinnarna direkt från vår sponsor Bokfabriken.se

  1. Vem har skrivit boken Välj rätt hund?

  2. Hur många hundraser är representerade i boken Välj rätt hund?

LYCKA TILL!

Om boken välj rätt hund av författaren Charlotte Swanstein

Att göra ett genomtänkt val av ras är A och O för att såväl hundägaren som hunden ska trivas och få ett härligt liv tillsammans!

Hunden har aldrig varit så populär som idag, och raserna är många. Det gäller att välja en hund som passar ditt liv och dina intressen. Hunden ska ju vara en kamrat och tillgiven vän under många år framöver.

Välj rätt hund är en praktisk vägledning för den som funderar på att skaffa hund. Boken presenterar cirka 220 av de vanligaste hundraserna i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel med mera. Ett överskådligt schema gör det enkelt att hitta passande raser för just dig. Boken berättar också om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning och prägling, miljö- och lydnadsträning samt utfodring och skötsel.

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.