Ge din hund bara äkta naturprodukter så som Rauh tuggben och hundgodis

RAUH! Tuggbenen av älg tillverkas av 100 % äkta nordiskt älgskinn. Älgen (alces alces) är ett vilddjur som lever i naturen och vars kost människan inte har kunnat påverka. Ett tuggben tillverkat av älgskinn är en äkta naturprodukt som inte innehåller några allergiframkallande ingredienser, så det passar även för allergiska hundar.

RAUH! benen är lätta och innehåller en låg energihalt. Benen innehåller inga konstgjorda tillsatsämnen. RAUH! tuggben är hårda för ett långvarigt tugg och finns i olika storlekar så att det passar alla, från den lilla Chihuahuan till den stora Grand Danoisen. Här kommer du till hela sortimentet.

Då människan ännu inte hunnit påverka älgens kost är dessa älgtugg från Rauh! en äkta naturprodukt som även passar allergiska hundar och är även bakteriologisk rena. Skinnet som används är av absolut bästa kvalite och dessutom den finaste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet.

Din hund förtjänar att äta det bästa – ge bara naturben och naturgodis till din hund !

För tuggbenen i älgskinn använder vi även den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Vi använder inga konstgjorda tillsatsämnen vid tillverkningen av RAUH!-tuggbenen och tillverkare dem i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelssäkerhetsverket EVIRA. RAUH! tuggbenen av älg har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda tuggbensfabriken i Europa.

Köp dina Rauh tuggben här och godbitar här 

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

I samarbete med Vetzoo

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.