Dashing Dogs med 30-årig gedigen erfarenhet från hundbranschen

Familjen bakom Dashing Dogs har arbetat i hundbranschen i snart 30 år och strävar efter ett hållbart och bra grundsortiment. Med ovanliga, extra roliga och snygga produkter till hund erbjuder Dashing Dogs något utöver det vanliga. Dashing Dogs leverantörer är bl.a. Haute Diggity Dog, Chloe’s House, Milk & Pepper, Prima Pet, Gustaf & Evita, Dogman, Petcare m.m

Hundens närvaro i hemmet sätter även prägel på inredningen, därför har Dashing Dogs varit angelägna om att hitta riktigt fina produkter med hög kvalitet som ni ska tycka passar in i ert hem. Idag skämmer vi bort våra älskade husdjur mer och mer, och visst är dom värda det så mycket kärlek som de ger oss!

Besök Dashing Dogs här

I samarbete med Dashing Dogs 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.