TÄVLING – Vinn Anders Bagges bok – Mitt liv och mina hundar

Tävling där två personer vinner varsin bok av författaren Anders Bagge, Mitt liv och mina hundar.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, skicka svaren tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 18 november 2018.

1. Vad heter Anders Bagges hundar?

2. I vilket TV program blev Anders Bagge känd?

För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjärtan. Han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.

Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia. Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music. Framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.

HÄR kan du köpa Bagges bok – Mitt liv och mina hundar

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på TÄVLING – Vinn Anders Bagges bok – Mitt liv och mina hundar

  1. dognewss skriver:

    GRATTIS till vinnarna av Bagges bok, Johan Hagberg i Sköndal och
    David Rellme i Åhus.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.