Har du en skotträdd hund eller katt?

WeCalm – för rädda och oroliga hundar och katter 

December är en jobbig tid för våra fyrbentavänner. Högljudda tillställningar, nyår och fyrverkerier orsakar oro och rädsla hos flertalet av våra hundar och katter. Vi vill självklart hjälpa er med rädda, oroliga och stressade hundar och erbjuder därför 10% på kosttillskottet We Calm under hela december månad. 

We Calm är ett kompletteringsfoder i tablettform med lugnande egenskaper som lindrar stress, oro och rädsla. Den stora fördelen med WeCalm är att den har effekt 1-2 timmar efter dosering och effekten varar i12 timmar. Tabletten har en god smak och ges enkelt direkt i djurets mun.Förberedelser inför nyår eller annan situation som orsakar stress och rädsla bör däremot börja redan nu för att lindra besvären hos djuren, så tveka inte att klicka hem WeCalm redan idag! Läs mer om hur WeCalm används samt dosering i produktinformationen på vår hemsidan och om hur du kan börja förbereda hunden inför nyår i vår artikel Nyår och skotträdda hundar / katter

WeCalm ingår i en serie av högkvalitativa kosttillskott som värnar om ditt djurs hälsa, ta gärna en titt på övriga tillskott i serien här!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.