Har du köpt hundvalp av Martin Hansson? SPRID !

Polisen efterlyser personer som har köpt valp av Martin Hansson, ett fiktiv namn på den person som har sålt de stulna Golden Retrivervalparna efter hundrånet hos Eivor.

Martin Hanssons namn står på samtliga papper som rör försäljningen av de stulna valparna. Några valpar fattas fortfarande, så har man köpt en hund av en Martin Hansson kanske man ska fundera ett varv till och höra av sig till polisen.

De som har köpt hundvalpar av de misstänkta rånarna kommer att hittas i genomgången av telefonlistor som polisen gör just nu. ”Hör av er själv innan polisen kommer och knackar på, annars kan ni bli misstänkta för häleri”, uppmanar åklagaren Christoffer Ramqvist.

Den 23 åriga kvinnan omhäktades idag för inblandning i rånet, hon har tidigare köpt en valp hos Eivor, så hon känner till kenneln väl.

Vilken mardröm att bli rånad av sin egna valpköpare!

Polisen söker ännu efter den tredje rånaren, skriver nsk.

Senast den 1 mars ska åtal vara väckt mot såväl den 23-åriga kvinnan som de två män, en 27-åring från Sjöbo och en 34-åring från Göteborg, som redan är häktade, misstänkta för det grova rånet, skriver nsk.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Har du köpt hundvalp av Martin Hansson? SPRID !

  1. Pingback: Tack för ert engagemang i Golden retriver valparna

  2. Pingback: Efter hundrånet – nu släpps kvinnan på fri fot – 2 valpar fattas fortfarande – SPRID

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.