Varning för djurplågare

Dessvärre inte första gången i år liknande händer, men här delar vi en varning från Partille utanför Göteborg, från facebook. Även om det hände för en vecka sedan så går en vettvilling lös. Ebbas hund Stella åt korv med spikar i.

”Igår kväll vid Bäckenbacken över Soldatängens Förskola, i höjd med Mellanlyckan (Sävedalen, Partille), tuggade vår hund Stella i sig en korv med spikar i. Vi märkte att någon lagt ut korv-bitar spetsade med två små spikar från varsitt håll. Om ni är ute på promenad med era hundar, var uppmärksam! Än så länge har vi hittat 3 korv-bitar med spikar i.

Stella har nu vart inne och röntgas och dom hittade två spikar i tarmen på henne. Hade vi inte sett att hon åt upp korven hade vi aldrig märkt att hon svalt spikarna då hon inte visade några tecken på att ha ont. 
Hon ligger just nu inne på Djursjukhuset över natten och har fått operera bort dom två spikarna. Händelsen är anmäld och polisen är inkopplad. Håll koll på era hundar och sprid detta så att så många som möjligt kan bli förvarnade!”

Vid tangenterna: Seth Sjöblom

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #djurplagare #spikar

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Varning för djurplågare

 1. Erika skriver:

  Blir rädd för att ens gå utanför dörren med mina hundar 😢
  Man vet ju aldrig vad folk lagt ut eller hittat på.
  Jag har gått en krus med mina o där har vi bland annat tränat på att dom inte för ta godiset förens jag sagt varsågod osv.
  Förbjudet godis heter de för de kan ju hända att man tappar en tablett på golvet eller annat farligt tycker de är bra träning.

  Men hoppas verkligen att Stella återhämtar sig o blir bra ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.