TIPS: Bästa feelgood böckerna om hundar

Så här i coronatider finns inget bättre än att krypa upp i soffan tillsammans med hunden och en skön feelgoodroman, som handlar om hundägare och hundar.

Det började med att jag läste boken Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av författare Lucy Dillon, sen var jag fast. Jag håller ständigt utkik efter nya böcker av Lucy, har precis läst hennes senaste bok Lektioner i kärlek, även den boken handlar om hundar. Böckerna tar dig ständigt tillbaka till platser och människor som hennes första böcker handlade om. Alla böcker är fristående så du måste inte läsa dem alla, men jag är ju alltid så nyfiken på hur gick det sen, då jag läser en bok, att jag gärna läser författarens alla böcker speciellt om det kan finnas samband mellan böckerna.

Jag kan inte säga vilken bok jag gillade bäst, jag läste Ensamma hjärtan och hemlösa hundar från pärm till pärm den dagen jag började läsa boken. Boken Allt jag älskade hänförde mig totalt och den sista boken Lektioner i kärlek fick mig att gråta floder då Rachel tog farväl av sin älskade Gem.

Om författaren

Lucy Dillon är en av de populäraste författarna inom den brittiska feelgoodgenren och hennes böcker älskas världen över. Hon växte upp i Cumbria och läste engelska vid Cambridge. Efter att ha arbetat inom tidskrifts- och bokförlagsbranschen i London började Lucy Dillon skriva böcker. Nu har det blivit en hel rad (hittills nio) härliga, varma, sorgliga och roliga böcker om människor som på ett eller annat sätt står inför en förändring i livet. Och som ofta har hund. Dillon har mottagit flera priser, bland annat Romantic Novel of the Year Award för ”Ensamma hjärtan och hemlösa hundar” och Romantic Novelists’ Association Contemporary Romantic Novel prize för ”Hundra omistliga ting”. Lucy Dillon bor i en by utanför Hereford i England med sin man, deras hundar, en gammal röd Land Rover och alldeles för många böcker.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #feelgood #lucydillon

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.