Hundens vecka planeras för fullt

Foto: pixabay

Under Hundens vecka arrangeras föreläsningar, uppvisningar och andra roliga aktiviteter för både hundägare och hundar.

Hundens vecka inträffar alltid vecka 37 i början av september och sker i samarbete med hundklubbar runt om i hela Sverige.

Studiefrämjandets vision med Hundens vecka är att alla hundägare ska ha ett aktivt liv med sin hund. Hundens vecka ska bidra till en bättre folkhälsa.

Hundens vecka startade 2016 och antalet intresserade besökare har ökat år för år. Hundens vecka lockar både besökare som annars inte är på klubbarna och ”gamla” medlemmar och ledare som återvänder och blir aktiva igen. Vi ser också fler yngre intresserade.

Hundens vecka sker i samarbete med Studiefrämjandets medlemsorganisationer Svenska Kennelklubben, Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben och alla deras föreningar/hundklubbar som väljer att delta.

Tanken med Hundens vecka är att hundklubbarna ska få möjlighet att visa sin verksamhet mot både egna medlemmar och blivande medlemmar. 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.