Bästa hundkojan till hunden

Bästa hundkojan till hunden, hundkojan ser ut som en liten gullig stuga och passar perfekt att ha på tomten.

 Hundkoja med Sadeltak

Denna hundkojan ser ut som en liten stuga, och den passar perfekt att ha på tomten så att din hund får ett eget litet krypin, och skydd från väder och vind såklart!

Oavsett väder så kan det vara kul för din hund att vara med dig i trädgården, men självklart så vill han eller hon kunna gå undan när solen gassar, eller när regnet kommer.

Trixie Natura Hundkoja Brun med Sadeltak är tillverkad av laserad furu och har ett klassiskt sadeltak försett med takpapp! Hundkojan finns i flera olika storlekar för att passa hundar av olika raser och storlekar.

Hundkojan står på små justerbara fötter. Att fötterna går att justera gör att du kan se till att din hundkoja står stabilt även om marken inte är 100% platt. Att hundkojan, tack vare sina små fötter, kommer upp en bit från marken säkerställer god luftcirkulation samtidigt som det skyddar golvet mot kyla och fukt!

Denna stilrena och robusta hundkoja ger din hund skydd mot väder och vind, även när den är ute i trädgården! Trixie Natura Hundkoja med Sadeltak är stor och stabil, och har en veranda som hunden kan ligga på och betrakta sitt revir. Verandan har vindskydd och tak så att hunden är skyddad mot regn och vind även där ute.

Hundkojan har ett klassiskt sadeltak, och takets ena sida går att öppna vilket underlättar när du exempelvis vill städa i kojan eller lägga in en hundbädd.

Trixie Natura Hundkoja med Sadeltak har justerbara ben. Detta gör att kojan kommer upp en bit från marken, och även att du kan se till att den står stadigt även där marken inte är 100% plan. Att kojan kommer upp en bit skyddar mot kyla och fukt samtidigt som det säkerställer god luftcirkulation undertill.

Hundkojan är vädertålig och stadig, och storleken passar för exempelvis Border Collies.

Här hittar du flera modeller på de bästa hundkojorna.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.