Lerums Djurklinik blir Lerums Djursjukhus

Foto: Lerums Djursjukhus

Att det är insidan som räknas har alltid varit självklart för oss. Därför har investeringar i kompetens och utrustning kommit i första rummet. Vi har satsat på högupplöst röntgenteknik och eget laboratorium, topputrustat vår operationssal, byggt lugna och tempererade stall för övernattande patienter. Allt för att vi ska kunna erbjuda vård och behandling i den absoluta framkanten.

På utsidan har man dock sett få spår av detta. Den anonyma tegelfasaden och vårt lite blygsamma namn har helt enkelt inte gått i takt med vår utveckling. 

Därför bestämde vi oss för att putsa på fasaden och ge oss själva ett mer rättvisande namn.

Med bytet från Lerums Djurklinik till  Lerums Djursjukhus blir vi tydligare på utsidan. Insidan är fortfarande den samma.

Lerums Djursjukhus är ett fristående djursjukhus med bred kapacitet, hög tillgänglighet, jourverksamhet och internationell kompetens. Vi har ett noggrant, metodiskt och effektivt arbetssätt med tillgång till avancerad utrustning för att klara allt från enklare behandlingar till svårare ingrepp. Hos oss arbetar engagerade och lösningsorienterade veterinärer och djursjukvårdare för att göra ditt besök så smidigt som möjligt. Här blir du och ditt djur alltid bemötta med respekt, lyhördhet och omsorg.

Lerums Djursjukhus värdesätter både modern och högkvalitativ djursjukvård. Kliniken är utrustad med avancerad apparatur. Veterinärerna och den övrig djurhälsopersonalen blandar gedigen kunskap, utbildning med en sann passion att arbeta med djur.

Veterinär Gustaf Elsing
 • TORPHAGEBACKEN 1
  Ordinarie öppettider
  Mån-fre 09:00-18:00
 • TELEFON
  0302-162 63
  Mån-fre 07:00-09:00
 • JOURTELEFON
  0702-06 99 08
  Dygnet runt
 • DROP-IN-TIDER
  Vaccination: Ons 17:00-18:30
  Progesteron: Mån-fre: 08.00-20.00
I samarbete med Lerums Djursjukhus 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #blocket #smuggelhund #hundsäljare #köpahund #lerumsdjurklinik #lerumsdjursjukhus #lerum #alingsås #veterinär #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.