Hundens vecka

Foto: pixabay

Under Hundens vecka arrangerar Studiefrämjandet föreläsningar, uppvisningar och andra roliga aktiviteter för både hundägare och hundar.

Hundens vecka inträffar alltid vecka 37 i början av september och sker i samarbete med hundklubbar runt om i hela Sverige.

Studiefrämjandets vision med Hundens vecka är att alla hundägare ska ha ett aktivt liv med sin hund. Hundens vecka ska bidra till en bättre folkhälsa.

Hundens vecka startade 2016 och antalet intresserade besökare har ökat år för år. Hundens vecka lockar både besökare som annars inte är på klubbarna och ”gamla” medlemmar och ledare som återvänder och blir aktiva igen. Vi ser också fler yngre intresserade.

Hundens vecka sker i samarbete med Studiefrämjandets medlemsorganisationer Svenska Kennelklubben, Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben och alla deras föreningar/hundklubbar som väljer att delta.

Tanken med Hundens vecka är att hundklubbarna ska få möjlighet att visa sin verksamhet mot både egna medlemmar och blivande medlemmar. För hundklubbarna innebär ett deltagande:

  • fler medlemmar
  • fullbokade kurser
  • ökat engagemang
  • ett tillfälle att visa upp den viktiga ideella sidan av hundvärlden
  • Reklam för klubbens aktiviteter på ett enkelt sätt
  • En möjlighet att ingå i ett större arrangemang – Hundens vecka ordnas över hela landet och får bl.a. marknadsföringsstöd

Är din hundklubb intresserad av att delta? Kontakta Studiefrämjandet där du bor.

Hundens vecka har också en kampanjsida som vänder sig direkt till hundägare, se www.studieframjandet.se/hundensvecka

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #hundensvecka

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.