Träffa Anders Bagge och Fredrik Steen på MyDog

Hundcoachen Fredrik Steen besöker Caféscenen under mässans alla dagar, och även Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar på Caféscenen på fredagen och lördagen.

Läs mer om alla spännande programpunkter i årets fullspäckade program! Se hela programmet »

Resultat & MyDOG Live

Här på mydog.se kommer du hitta alla resultat från hundutställningarna. Du kommer också smidigt kunna följa resultat för resp. ring via en QR-kod som är placerad vid ringen. På hemsidan kommer du även kunna följa finalerna från Finalringen live varje dag samt att vi kommer sända live ifrån två utvalda ringar.

Live från MyDOG

Här kommer du att kunna se livesändningarna från MyDOG 2023.

Se polishundarna in action

Ett av dragplåstren på MyDOG är polishundarnas uppvisning. Vi får se hur polishundar arbetar, vad de har för uppgifter och hur de tränas. Läs mer om polishundarnas uppvisning samt andra aktiviteter på MyDogs hemsida. Översikt av aktiviteter »

Prova på brygghoppning på MyDOG!

Nu är det hög tid att anmäla sig till brygghoppningen på MyDOG! Det här är för alla er som har hundar som är vana att hoppa från en brygga.  Brygghoppning är en relativt ny hundsport som kommit till Sverige med framfart. Här får du se, och testa på, apporterande hundar som hoppar från en brygga ut i en pool! Det handlar om att vara snabb, spänstig och orädd. Vi ser fram emot en actionfylld aktivitet! Konferencier vid brygghoppningen alla dagar är Klara Zimmergren. Läs mer om och anmäl er till brygghoppningen »

👉 Årets scen- och aktivitetsprogram är släppt – spana in programmet här!
👉 Shoppa hundtillbehör till mässpriser hos ca 120 tillbehörsutställare
👉 Klappa och mys med över 60 hundraser på Rasklubbstorget
👉 Prestigefulla utställningar med hundraser från hela världen

Ta med hunden till Göteborg och Västsverige!

Det finns mycket roligt att göra med hund och många platser välkomnar dig och din fyrfota vän lite extra. Här hittar du tips på hundvänliga boenden, restauranger och upplevelser för dig som vill semestra med hund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #västsverige

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.