Hund skrämdes av fyrverkerier – hittade hem själv

Bild: pixabay

Många hundar har blivit skrämda av fyrverkerier och sociala medier fylls med efterlysningar på hundar som har sprungit bort i nyårshelgen. En av dem var hunden Sigge som nu har hittat hem alldeles själv efter 1,5 dygn på flykt.

Varje år fylls sociala medier med efterlysningar på hundar som sprungit bort efter att de blivit skrämda av fyrverkerier. Så hände även hunden Sigge i Jämshög som var på flykt från hemmet i över ett och ett halvt dygn. Rymningen skapade ett stort engagemang i Olofström och på sociala medier, men nu är hunden Sigge lyckligt hemma hos sin matte igen. Sigge kom hem alldeles själv vilket förvånade hans överlyckliga matte.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #västsverige

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.