Imorgon öppnar dörrarna till Nordens största hundfest MyDOG 2023 i Göteborg

Pressbild Svenska mässan

Imorgon, 5 januari, välkomnar Svenska Mässan i Göteborg till årets upplaga av hundevenemanget MyDOG. Med hjärtat i de två årliga hundutställningarna välkomnar MyDOG alla hundälskare med eller utan hund. Under fyra dagar, 5-8 januari, får besökarna ta del av allt vad hundliv har att erbjuda – som exempelvis shopping, uppvisningar, brygghoppning, föredrag och prova-på-aktiviteter. Utöver detta är alla välkomna att besöka rasklubbstorget för att träffa och bekanta sig med olika hundraser.

Läs mer om alla spännande programpunkter i årets fullspäckade program! Se hela programmet »

Resultat & MyDOG Live

Här på mydog.se kommer du hitta alla resultat från hundutställningarna. Du kommer också smidigt kunna följa resultat för resp. ring via en QR-kod som är placerad vid ringen. På hemsidan kommer du även kunna följa finalerna från Finalringen live varje dag samt att vi kommer sända live ifrån två utvalda ringar.

Live från MyDOG

Här kommer du att kunna se livesändningarna från MyDOG 2023.

– Vi är otroligt peppade och stolta över att vara tillbaka efter två år av pandemi. Under hela trettonhelgen erbjuder vi ett fullspäckat program för hundutställare, hundägare och alla som är nyfikna på hundliv där både två- och fyrbenta är välkomna. Vi hoppas på många härliga möten och önskar alla hundutställare ett extra stort lycka till! säger Tommy von Brömsen, ansvarig för MyDOG.

De två hundutställningarna har deltagare från alla världens hörn och i år förväntas fler än 9 000 hundar delta, där de flesta av världens raser finns representerade. På plats under mässan finns även kända hundprofiler som Fredrik Steen, Anders Bagge och Anders Hallgren. Målet med MyDOG är att vara ett inspirerande event för alla hundintresserade – och givetvis är även de fyrbenta vännerna välkomna att delta som besökare.

Årets nyhet på MyDOG är den actionfyllda aktiviteten brygghoppning som innebär att en apporterande hund hoppar från en brygga ut i en pool. Det är en relativt ny hundsport men börjar bli alltmer populärt i Sverige. Sporten passar den modiga, snabba och spänstiga hunden.

Utöver brygghoppningen arrangeras en mängd olika aktiviteter, exempelvis:

  • Två hundutställningar med 9 000 deltagande hundar
  • Prova på hundsport – exempelvis Nose Work och vardagslydnad
  • Föreläsningar och samtal på caféscenen där bland andra David Selin berättar om berikning av hund, Anders Bagge och Johanna Lind Bagge pratar om hundarnas betydelse för vårt välmående, och många andra intressanta programpunkter.
  • Årets utställningshund koras av Svenska Kennelklubben
  • Besökande hundar deltar i tävlingen Göteborgs Charmigaste Hund

Se polishundarna in action

Ett av dragplåstren på MyDOG är polishundarnas uppvisning. Vi får se hur polishundar arbetar, vad de har för uppgifter och hur de tränas. Läs mer om polishundarnas uppvisning samt andra aktiviteter på MyDogs hemsida. Översikt av aktiviteter »

Ta med hunden till Göteborg och Västsverige!

Det finns mycket roligt att göra med hund och många platser välkomnar dig och din fyrfota vän lite extra. Här hittar du tips på hundvänliga boenden, restauranger och upplevelser för dig som vill semestra med hund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #västsverige #svenskamässan

Husdjur
Husdjur

Dela detta:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.