Chockerande scener då hund attackerade polishäst

Chockerande scener utom kontroll skedde igår i London då en hund av typen ”American Bully” attackerade en polishäst under flera kaotiska minuter där poliser skriker efter ägaren att koppla hunden som hugger vilt efter hästen och modiga vittnen försöker få bort den attackerande hunden.

Filmen, som togs i går av ett vittne i Victoria Park, London, visar de kaotiska scenerna när poliser skriker i panik till ägaren att koppla sin hund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.