NYHET från RevolutionRace – en regnjacka för hundar

Lagom till den regniga sensommaren och hösten släpper RevolutionRace The Cyclone Dog Jacket, en regnjacka för hundar inspirerad av den populära ”människojackan” Cyclone Rescue Jacket. De båda jackorna kommer i samma färgskala så att du enkelt och snyggt kan matcha med din bästa vän under promenaderna i regnrusket.

The Cyclone Dog Jacket är helt vattentät och finns i storlekar för både stora och små hundar. Den är justerbar både vid nacke och svans för att få den perfekta passformen, vilket ger året-runt skydd mot regn och lera.

Cyclone Dog Jacket är ett mångsidigt regntäcke framtaget för att hålla din hund torr och bekväm under regniga promenader. Det är framtaget med ett vattentätt Hypershell®-membran och är justerbart vid svansen och halsen för en bekväm passform. Insidan i mesh ventilerar skönt när hunden blir varm. Cyclone Dog Jacket kommer i storlekar för både små och stora hundar, och skyddar mot regn och smuts oavsett årstid. Se till att glädja din fyrbenta vän med det perfekta regntäcket för alla utomhusaktiviteter!

Länk till regnjackan (för hund), för dam och för herr

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.