Carolina Gynning säljer ”misstaget” Pomeranian valpen Luna

Nu säljer Carolina Gynning skandalvalpen som kom till mitt framför ögonen på henne och som hon valde att låta tiken föda trots att tiken var allt för ung.

På sin instagram skriver Carolina att hon säljer valpen Luna för 25 000 kronor och att den som är intresserad ska kontakta henne via pm. Carolina får och har fått mycket KRITIK för sitt agerande genom att låta en allt för ung tik föda en valp och nu sälja valpen som hon anser att hon inte har tid med. Har Carolina Gynning starta med avel av Pomeranian? Ny uppfödare?

Carolina Gynning, influencer som har nästan 600 tusen följare på instagram, en person som många ser upp till, stoltserade på sin instagram med att hennes tik Luna hade blivit mamma. Tyvärr är Luna allt för ung för att få bli mamma, enligt svensk djurskyddslag!

Luna har knappt vuxit ur sin valpperiod och så blir hon förmodligen tjuvparad (förhoppningsvis har inte Carolina låtit para en allt för ung tik med vilje)! Rasen Pomeranian är känd för att ha förlossningsproblem, som i värsta fall kan sluta med att tiken avlider. Att para en Pomeranian tik är riskfyllt i sig och helt utan kunskap skall man inte göra det alls! Att para en hund som fortfarande nästan är valp är oansvarigt och det bryter mot svensk djurskyddslag, skrev Dognews.se tidigare.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.