Arken Zoo öppnar ny butik i Mörby Centrum

Efter öppningen i Södertälje är det den 24 augusti dags för Arken Zoo att öppna ytterligare en butik – Arken Zoo Mörby Centrum. Butiken kommer att vara en plats där djurägare kan hitta allt de behöver för hundar, katter och smådjur. Utöver ett brett produktutbud så kommer det att finnas ett trim som erbjuder tjänster som kloklipp och hundtrim.

Arken Zoo fortsätter sin etablering under 2023 och öppnar nu en butik i det attraktiva shoppingcentret Mörby Centrum. Här kommer entusiastiska djurägare enkelt få tillgång till allt de behöver för hundar, katter och smådjur, i en trivsam atmosfär med service i toppklass. På plats i butiken finns även ett trim som erbjuder tjänster som kloklippning och trimning – allt i enlighet med Arken Zoos koncept med att erbjuda husdjurshubbar med allt-i-ett för ditt husdjur.

I samband med öppningen av Arken Zoo Mörby Centrum kommer Arken Zoo ha en öppningsfest i butiken dit kunderna kan komma och slå tassarna i taket med ett öppningserbjudande och besök från hundcoachen Fredrik Steen.

– Det känns extra roligt att kunna öppna en Arken Zoo i ett köpcentrum där vi utöver vårt vanliga utbud även kommer att kunna erbjuda trimtjänster. Här kommer du att kunna boka tid att klippa/trimma din hund eller bara få klorna klippta medan ni handlar mat och godsaker, säger Linus Edestav, Regionchef på Arken Zoo.

Effektri Gold for Dogs – Detta kosttillskott är en olja som innehåller en optimal balans av näringsämnen för att främja en god ledhälsa. Oljan innehåller fiskolja som är rik på Omega-3, och olivolja som är rik på antioxidanter.

Effektri Gold for Dogs innehåller också en rad ingredienser som stöttar hundens leder och skelett, såsom MSM, glokosamin och kondroitinsulfat.

Fettsyrorna och de ledstärkande ämnena stärker varandras effekt i denna nyttiga unika produkt!

Effektri Gold for Dogs passar utmärkt för äldre hundar, för hundar som löper risk för att få artos och för hundar som tränar hårt, t.ex. hundar som tävlar. Oljan är främst tänkt att ges i förebyggande syfte, för att förhindra skador eller slitningar längre fram. Oljan hjälper också hundar som tränar hårt att återhämta sig snabbare. Utöver detta så kan den med fördel ges till dräktiga tikar.

Något som utmärker denna oljan är att den, trots att den innehåller fiskolja, kan gå bra att ge även till hundar som är allergiska emot fisk. Detta beror på att oljan är raffinerad på ett sådant sätt att den inte innehåller något fiskprotein.

Effektri Gold for Dogs kan hjälpa till att lindra inflammationer och främjar frisk hud, hjälper mot klåda och torrhet, ger glansig päls och mjuka trampdynor. 

Du kan köpa Effektri Gold hos Vetzoo eller hos Arken Zoo här eller i butiken.

  DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

  #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

  Husdjur
  Husdjur
  Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.