Kvinnan med de 20 hundarna sålde hundar utan tillstånd

Den kvinna som misstänks för brott i samband med de bortsprungna hundarna har tidigare anmälts till länsstyrelsen.

Vid några tillfällen har myndigheten kunnat påpeka brister, kvinnan fick senast i våras förelägganden.

Klagomålen på kvinnans hundhållning kom in till Länsstyrelsen redan år 2018. De flesta handlar om för många hundar i en liten bostad, i en varm bil på olika parkeringar eller dålig koll på hundarna överlag.

En kvinna i 50-årsåldern är misstänkt för brott i samband med de försvunna hundarna i Pilkrog, meddelade polisens presstalesman under tisdagen. Polisen inledde under måndagen en förundersökning gällande de försvunna hundarna i Pilkrogsområdet, och på tisdagen meddelade man att en person nu är misstänkt för brott i samband med händelsen, skrev Dog News förra veckan.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.