Hundstallet vaccinerar hundar som flytt från kriget i Ukraina

Den 8 november besöker flyktingar från Ukraina tillsammans med sina hundar veterinärstationen på Hundstallet i Åkeshov. Detta för att få sina hundar vaccinerade mot Rabies, Leishmania och Valpsjuka samt Kennelhosta.

Hundstallet räknar med att kunna vaccinera ca 25-30 hundar just detta datum.

Hundstallet genomför vaccineringen tillsammans med organisationen Paws for Peace. Tidigare har Hundstallet bland annat skänkt hundmat till Paws for Peace som transporterats till behövande i Ukraina. Mer information följer även gällande vaccinering i Skåne och västra Sverige.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.