Dags att tänka på ringträning för Dig och Din hund – Anmäl NU

hallahund_webb_darkred

Nu startar höstens ringträningar hos Hallå Hund i Hyssna, dags att ANMÄLA, Först till kvarn, skynda Dig så du och din hund får proffsig träning i liten grupp.

Ringträning (RING22) I Start 18/8, 2014

augusti 18 @ 19:45  21:15
HallåHund, 

Bollebygdsvägen 1, Hyssna, 511 68 Sverige

Förbered dig och din hund för höstens utställningar! Vi kikar på hundens rörelser och vi tränar på stadga och hantering. Ringträningen är även ett bra tillfälle för dig som kanske inte vill ställa ut, men ändå vill träna hantering av din hund. Alla raser är välkomna men hundarna måste kunna jobba i närheten av andra hundar samt vara minst 3 månader gamla och fullvaccinerade! Mera info här

Ringträning (RING23) I Start 1/9, 2014

september 1 @ 19:45  21:15
HallåHund, 

Bollebygdsvägen 1, Hyssna, 511 68 Sverige

Förbered dig och din hund för höstens utställningar! Vi kikar på hundens rörelser och vi tränar på stadga och hantering. Ringträningen är även ett bra tillfälle för dig som kanske inte vill ställa ut, men ändå vill träna hantering av din hund. Alla raser är välkomna men hundarna måste kunna jobba i närheten av andra hundar samt vara minst 3 månader gamla och fullvaccinerade! Mera info härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.