Djurplågaren dömdes till böter och avelsförbud i Sverige

Den tidigare kallade ”Norska djurplågaren” som går under många namn dömdes till böter och har avelsförbud i Sverige.

Kvinnan dömdes i Östersunds tingsrätt till, enligt dem ett kännbart bötesstraff vilket blev 150 dagsböter på vardera 215 kronor och hon får också lägga 500 kronor till brottsofferfonden.

Om straffet är så kännbart kan man diskutera och det kommer det att göras på internet en lång tid framöver.

Kvinnan kommer att åtalas för andra brott också och dom meddelas senare.

Norge önskar ett nordisk samarbete angående djurplågeri.  Efter att en kvinna som också kallats för ”den norska djurplågaren” flyttade sin verksamhet från Norge till Sverige, då kvinnan fått livstids djurförbud i Norge i samband med att Norges värsta djurmisshandel nystades upp.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Djurplågaren dömdes till böter och avelsförbud i Sverige

 1. Detta är icke sant tyvärr. Kvinnan fick c:a 37.000:- i böter för olika saker hon gjort men något djurförbud har hon icke fått i sverige. Hoppas VetZoo rättar till detta omgående.
  Det står till och med i artikeln ni publicerar här ” Kvinnan kommer att åtalas för andra brott också och dom meddelas senare. ” så varför gå ut med en felaktig rubrik. Många många tror ju detta är sant som inte läser hela artikeln.
  Med vänlig hälsning
  Gemensam lag för djurmisshandlare i Norden
  genom. Marina

  • dognewss skriver:

   Ingenstans i vårt inlägg står djurförbud, vi skriver avelsförbud hon har inte rätt att föda upp hundar i Sverige det framgår av artikeln i tidning och vår blogg som INTE drivs av Vetzoo.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.