Hundstallet kommer till Göteborg

gbg_samlat1-528x438

I Västra Götaland har det länge funnits ett behov av en erfaren organisation som kan ta emot, vårda och omplacera ett större antal hundar som farit illa eller blivit hemlösa. Efter lång tids planerande är det med glädje vi kan konstatera att arbetet med att etablera Hundstallet i Göteborg har dragit igång.

Vi tar inte första spadtaget riktigt ännu, men startskottet har gått och målet är att i slutet av 2016 ha en fullt fungerande verksamhet i ett nybyggt hundstall i Bergsjön. Tack vare Hundstallet Göteborg kommer 250 till 300 hundar per år att få en andra chans i livet.

Själva bygget beräknas dra igång i slutet av 2015 men redan nu jobbar vi med att rekrytera en projektledare som kommer hantera alla kontakter med arkitekter och byggbyråer, skriver Hundstallet på sin hemsida.

Att bygga och driva Hundstallet i Göteborg bedömer vi kommer att kosta cirka 20 miljoner kronor. En grundplåt om 3.25 miljoner kronor har Hundstallet fått via ett testamente från Gunnel Inemark, göteborgare och en sann hundvän. Resten behöver vi samla in.

Vår förhoppning och tro är att alla ni företagare och privatpersoner i Göteborgsregionen ser värdet i vår verksamhet och ställer upp med det ni kan.

På vår hemsida hundstallet.se finns flera olika sätt att stödja vår verksamhet. Vill du specifikt stödja bygget av Hundstallet i Göteborg hänvisar vi till Plusgiro: 90 05 57-0eller Bankgiro: 900-5570. Ange Göteborg*.

*Dessa pengar går i första hand till Göteborg, men om så skulle behövas, förbehåller vi oss rätten att placera pengarna där de gör mest nytta för hundarna.

Bor Du i Göteborgsregionen och vill bidra?

Med lov av Hundstallet att publicera bild och texten ovan – CopyrightDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Hundstallet kommer till Göteborg

  1. Marie Granberg skriver:

    Hej! vill komma i kontakt med hundstallet i Göteborg. Med telnr och meiladress. Tack.
    Mvh Marie Granberg
    m.granberg66@gmail.com

  2. Pingback: Göteborgs kommun sätter stopp för Hundstallet i Göteborg – inget bygglov |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.