Almo Natures The Promise

Någon som har förstått människans bästa vän är Oscars-vinnaren Gabriele Salvatores. Han har regisserat kortfilmen The Promise för Almo Nature, som handlar om den tusenåriga vänskapen mellan människa och varg.

Jag gillar hur han beskriver relationen mellan oss människor och hundar, och tar det tillbaka i tiden för att beskriva hur vi i all tid levt i symbios med varandra – ända sedan vargen. Budskapet i filmen är att alla djur har rätt till sin natur och att vi människor måste lära oss att respektera det.

Gabriele beskriver så bra i filmen hur hundarna har gett oss sin eviga vänskap. Jag älskar hundarna för deras totala och ovillkorslösa kärlek. Jag vet inte vad jag hade gjort utan min Cody och jag tycker att vi hundägare har ett enormt stort ansvar mot våra hundar. Eller rättare sagt, ALLA djurägare har ett enormt ansvar gentemot sina djur. Samma dag vi hämtar hem våra djur lovar vi att vi ska ta hand om dem, och det löftet måste vi hålla!

Det är en självklarhet för mig att ge min hund bra mat som han/hon mår bra av. Om Cody levt i naturen hade han bara ätit naturlig föda, det vill jag ge honom här hemma också. Almo Nature gör mat till både hundar och katter som är helt fria från färgämnen och endast innehåller naturliga råvaror, vilket borde vara en självklarhet i alla djurfoder. De stöttar också en väldigt bra sak i deras arbete att skydda vargen, människans ursprungliga bästa vän. Men de gör mycket annat för djuren också.

Deras engagemang har det fina namnet aLmore och handlar om deras filosofi kring djurens välbefinnande och hur de arbetar för detta. Sedan 2010 har flera personer fån konstvärlden och underhållningsbranschen turats om att tolka Almo Nature och deras filosofi, det var så Gabriele Salvatores The Promise kom till. Just den här filmen handlar om relationen mellan människa och hund men på deras hemsida har de många bra och roliga artiklar om både hundar och katter. Bland annat en som handlar om katter och vatten, vad är grejen där är egentligen?

Titta på filmen och njut


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.