Coacha din hund med Fredrik Steen på Djurens Helg

fredde

I helgen styr alla vi som älskar djur fötter och tassar mot Djurens helg på Solvalla. Där bjuder Agria Djurförsäkring hundägare på goda tips och råd av Fredrik Steen, hundcoach och Agrias hundbloggare.

–          Jag kommer att finnas i Agrias monter under helgen och ser framemot att träffa alla hundägare och hundar. Ta gärna med din hund så hjälps vi åt att hitta en lösning på eventuella problem eller nya lustfyllda vägar fram i er träning, säger Fredrik Steen.

Förutom en kavalkad av fyrbenta vänner med bland andra reptiler, tamigelkottar, illrar, råttor och marsvin kan alla barn prova på ponnyridning, heja på någon av de 200 kaniner som deltar i kaninhoppningen eller applådera fram vovvarna i dragshundsportstafetten. Och missa inte de friflygande papegojorna.

Patrik Olsson, affärsområdeschef för smådjur på Agria Djurförsäkring, laddar inför helgen:

– Min stora behållning under förra årets evenemang var onekligen att se alla stora och små stockholmare som kanske inte umgås med djur i sin vardag, men som öppnade sitt hjärta för nya lurviga vänner. En del tog ett steg närmare mot att förverkliga drömmen om ett eget husdjur. Att få växa upp med djur är en ovärderlig bonus som jag gärna ser att flera får ta del av.

Både två- och fyrbenta familjemedlemmar är välkommen! Låt din katt testa talangen för kattagility eller delta i den inofficiella kattutställningen. Viktigt att dock att alla katter som besöker Djurens Helg är vaccinerade och har nyklippta klor.

Utmana hunden i rallylydnad, agility, weightpull eller utställning. Eller passa på att vaccinera din vovve på plats.

Varför inte titta på runda hönor och utbyta lite kackel? Du träffar också kor, kalvar, griskultingar, får och getter.

Och ingen folkfest utan musik. På lördagen rockar Magnus Carlsson och Dolly Style loss medan söndagen förgylls av toner från Isa samt Samir och Viktor.

Hela programmet hittar du här www.djurenshelg.se.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.