Hjälp stulna hunden Loui att komma hem

louiFoto från Andreas Busen SelinHJÄLP OSS ATT HITTA HUNDEN LOUI, TROLLHÄTTAN!

Lördag den 9 januari rymde shih tzuhunden Loui från hemmet i Stavre i Trollhättan och sannolikt sprang han sedan mot Edsborg. Där skall två personer sett hur ett gäng killar plockar upp hunden. Sen ska de ha tagit med honom på en buss och efter det har ingen sett honom, skriver Expressen.

Ägarna vädjar till alla om tips som kan hjälpa Loui att komma hem. Man letar efter honom både via facebook och Missing Dog. Polisen jobbar utifrån att Loui är stulen, efter tipset om killarna som skall ha plockat upp hunden och fört bort den. 

Hjälp till att finna Loui genom att dela inlägget

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.