Några hemska dagar – hunden stals utanför affär

”Det var ett par hemska dagar, hennes hund är som ett barn för henne”, står att läsa i Nacka tingsrätts dom om en hund som blev stulen efter att den lämnats uppbunden utanför Ica affären!! HUR KAN MAN LÄMNA SITT ”BARN” ENSAM UTAN TILLSYN UTANFÖR EN AFFÄR?????

En förvirrad kvinna har dömts för stöld av hund och två snatterier, till skyddstillsyn och psykiatrisk behandling inom frivården, skriver mitti.se.

På övervakningskameran ser man hur kvinnan går in i affären och på väg ut kopplar hon loss den hund som av ägaren lämnats ensam utanför affären utan tillsyn medan ägaren är inne och handlar.

Hunden återfanns dagen efter utanför affären med den förvirrade kvinnan, polisen kunde med hjälp av chipläsare konstatera att det var den stulna hunden. Några dagar var hunden således ifrån sin ägare som tyckte det var några hemska dagar utan sitt ”barn”.

Det kan INTE sägas för ofta – LÄMNA ALDRIG HUNDEN ENSAM UPPBUNDEN!

Hunden Mika blev sparkad på då ägaren lämnade honom utanför en affär på Aschebergsgatan i Helsingborg. Hunden Boss stals då han lämnades utanför en affär i Göteborg. Lämna hunden hemma då ni handlar!

En väktare blev vittne till hur en äldre man sprakade på hunden Mika, väktaren vittnar om att det var det värsta som han sett.

Hunden Boss var under medicinering då han stals utanför en affär i Göteborg, lyckligtvis återfanns han ganska fort.

ALLA HUNDÄGARE VARFÖR UTSÄTTER NI ER HUND FÖR FARA? – LÄMNA HUNDEN HEMMA DÅ NI HANDLAR!!!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera