Uppståndelse kring kändishund med antiskall halsband

EXCLUSIVE CALL BEFORE ANY USE Cara Delevingnes Dog Leo Left Clarages Hotel from the front with an assistant wearing The Contraversal PET SAFE ANTI BARK SPRAY CONTROL DEVICE otherwise known as a Punishment collar, cara left from the back exit to avoid fans 40 miniuts later. BASICALY IF IT BARKS IT AUTOMATICALY GETS A SNOUT FULL OF LEMON Pictures Jack Ludlam 07979 738 381 “The PetSafe® Anti-Bark Spray Collar™ Basic Spray Bark Control is simple to operate. When the sound of your dog's bark triggers the microphone, a burst of spray is emitted which dogs find unpleasant”

Supermodellen och skådespelaren Cara Delevingne, 23 har fått en hel djurvärld att reagera genom att hon visade upp sin huskyblandning Leo med ett antiskall halsband, så kallat cironhalsband, på röda mattan under premiären av ”Suicide Squad

Bland annat hundexperten Lynn Barber, på the Dogs Trust charity säger till The Sun, att hon inte rekommenderar någon att använda sig av halsbandet, man ska ta reda på orsaken bakom hundens beteende, inte skada den.

citronella

På flera sajter i Sverige säljs dessa antiskall halsband med texter som: Effektivt träningshalsband med citronelladoft-spray som hjälper dig att uppfostra hunden. Enkelt och ofarligt att använda, sprutar automatiskt när hunden skäller.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebpn45rd

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Uppståndelse kring kändishund med antiskall halsband

  1. Christina Westling skriver:

    Dessa halsband är ju bara för att avbryta ett oönskat bete’ende.Självklart måste man ta reda på varför hunden gör så, om den har ett oönskat beteende måste man ju ta reda på varför den gör så, annars kan man ju inte hjälpa hunden att göra rätt.

  2. INTE KLOKT!!!!!!!

  3. Birgitta Söderholm skriver:

    Man kan också lära hunden skall, då lär den sig att inte skälla i tid o otid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.