Idag kl 15 ordnas för fjärde gången den stora ”valpparaden” i Brunnsparken i Helsingfors.

För att delta i Helsinki Puppy Parade behöver man inte anmäla sig, det är bara att ta sig till Brunnsparken i Helsingfors och njuta av en sommardag fylld av glada miner och söta hundar. Paraden startar klockan 15 utanför Brunnshuset.

Även om paradens namn indikerar att det enbart är en parad för valpar, är hundar i alla åldrar välkomna att delta. Paraden går startar vid Brunnshuset och går genom Brunnsparken (se en karta här). Efteråt får åskådarna klappa och leka med hundarna.

För att få delta i paraden så måste din hund vara vaccinerad och komma överens med andra hundar och människor. På plats kommer även finnas en återvinningsstation där man kan lämna hundprylar man inte längre har behov av. Prylarna doneras sedan till välgörenhet, skriver hbl.fi

Kolla in fjolårets Puppy parade i Helsingfors här

 

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.