Får man ta hunden med sig in i himmeln?

Får man ta hunden med sig in i himmeln?

Vi är väldigt många som älskar våra små fyrbenta vänner och vi åker gärna ingenstans utan dem. Att resa med djur kan ibland vara lite svårt då inte alla ställen tillåter dig att ta med hunden och när man väl får ta med hunden kanske området runt omkring inte är särskilt djuranpassat eller att det helt enkelt saknas trevliga parker att gå till där man kan spendera tid och umgås med sin bästa vän. Vi älskar såklart att resa med hundarna och har därför försökt sammanställa en liten lista på trevliga hundstäder i USA där det både finns hotell och parker som passar just våra preferenser.

Sju städer i USA dit jag skulle ta med mig hunden

Austin

Som är världens huvudstad för livemusik har ett bra utbud av djur- och hundvänliga parker. Det finns mycket utomhusaktiviteter att utföra och till det har vi den enormt stora parken Red Bull Isle. Om även du som husse och matte skulle vilja socialisera dig med andra hundägare finns också Doghouse Drinkery Dog Park som passar både dig och din hund.

San Diego

Staden erbjuder långa sandstränder där man kan härja fritt med sin hund samtidigt som man lapar en hel del sol. Man kan också ta ett dopp och ha roliga lekar tillsammans i vattnet. Det finns till och med en strand vid namn Dog Beach som just är anpassad för hundar och deras ägare. Staden är hundvänlig överlag och de har till och med hotell såsom U.S. Grant Hotel där djur är så pass välkomna att de erbjuds kaka, vatten samt hundbädd vid incheckning.

Key West

Staden erbjuder bland annat Island Dogs Bar som är en vanlig bar för att spana på folk och omgivningen. Även här finns flertalet hundvänliga hotell såsom Sheraton Suites Key West som ligger i anslutning till Doggie Beach vilket är en trevlig strand för hundägare och deras bästa vän. Någon som dock sticker ut i Key West är att de också erbjuder lite sorts aktiviteter för hundar såsom ”Wild About Dolphins” som innebär en typ av delfinsafari där ägarna och deras hundar få uppleva delfiner i det vilda.

Denver

Staden är full med restauranger och uteserveringar vilket bara kryllar av hundägare i och med att man kan sitta ute och äta och därmed på ett enkelt sätt ta med sin hund. Det finns också flertalet parker där hundarna får springa fritt såsom Greenway Park och Chatfield State Park vilken har en fantastisk bergsutsikt. Staden erbjuder också en lokal festival vid namn ”Woof Fest” för de riktigt inbitna, det finns också aktiviteter såsom Paw Prints and Cocktails vilket du kan deltaga i tillsammans med din hund för att skapa lite rolig konst.

Chicago

Staden som har allt – självklart är den också hundvänlig och ett ställe dit jag skulle ta med min hund. De har bland annat Wiggly Field som är en hundpark där de kan springa fritt. Det finns också områden för de sportintresserade där de kan förena det med att ha med sin hund i ”Bark in the Park” vilket är ett spel som

kan iakttas av dig som hund och hundägare. Besöker du Chicago under sommaren så finns också deras söndagstripp vid namn Mercury’s Canine Cruise vilket visar upp några av Chicagos höjdpunkter, bland annat för djur.

Nashville

Staden som kanske mer är känt för sin countrymusik eller nu också som en TV-serie. Nashville erbjuder däremot flertalet parker för djur och dess ägare samtidigt som det också finns just mycket musik att lyssna på utomhus vilket gör att du får möjlighet att digga tillsammans med din vovve. Även här finns bland annat Sheraton som är ett väldigt hundvänligt hotell vilket också passar perfekt för er, hundbädd erbjuds bland annat alltid till dig som gäst.

Las Vegas

Staden med stort S, här finns allt som har med nöje och underhållning och likväl för din hund. Här kan du få den ultimata upplevelsen som ni sent kommer glömma och det finns flertalet hotell och evenemang, främst utomhus som ni kan delta i. Las Vegas är rent generellt också listat som ett bra och önskvärt resmål även utan djur enligt Viking slots, men vi föredrar självklart att resa med djur då våra hundar är det bästa vi vet.

 

 

Samarbete

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.