Jakthundens dag firar fem år den 22 april

en-dag-for-stora-o-sma.png

För femte året i rad arrangeras Jakthundens dag i Åkulla, Halland, nu på söndag den 22 april. Som alltid skänks hela behållningen till välgörande ändamål.Underbara jakthundar, spännande aktiviteter, roliga möten och välgörenhet under en och samma dag.

Besök Jakthundens dag  den 22 april i Åkulla! Gratis inträde och alla är välkomna. Köp lotter, prova lyckan i poängpromenaden, testa god mat, pröva på våra olika stationer, mingla, lär dig mer om hundar, viltvård, jakt och naturliv.

Ta med familjen (promenadslingan och besöksområden är anpassat för både stora som små), ta på bekväma skor och glöm inte en laddad plånbok eller en uppdaterad Swish-app i mobilen. Kom och ha en härlig dag i vackra Åkulla tillsammans med alla andra.

Under Jakthundens dag går man en naturslinga i Åkullas bokskogar där rashundsklubbar, företag, myndigheter och organisationer och många andra finns på plats.

Ifjol besöktes Jakthundens dag av över 1.000 besökare på fyra timmar.

– Vi skänker precis som vanligt varenda krona till välgörande ändamål. I år är det Varberg för liv som är förmånstagare, och pengarna kommer att delas mellan Tuvas dag och Rosa tomtarnas julturné. Två ideella verksamheter som på olika sätt gör sjuka barns vardag lite roligare och mer uthärdlig, säger arrangören Tomas Lindh, Jägareförbundet Varbergs jaktvårdskrets. 2017 samlades nästan 90.000 kronor in, skriver Svenskjakt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.