Johanna Toftby råkade ut för en hundattack

Foto: Johanna Toftby

Vår middag igår avbröts av rena överfallet. Vi stod och väntade på bord när en kamphund plötsligt flög fram och attackerade en stackars liten hund som bara gick förbi. 

Den stora vidriga hunden högg tar över ryggen på den lilla stackaren och försökte döda den. Tjejen som ägde den lilla hunden skrek rakt ut och jag fick panik. Jag ville springa fram och sparka kamphunden, men allting var ett kaos där hundarna bara flög fram och tillbaka.

Den lilla hundens familj försökte desperat få bort de mordiska käftarna från sin lilla hund, men inget hjälpte. Allt var kaos och alla bara skrek. Det var fruktansvärt! 

Till slut ingrep den stora hundens ägare och klappade till den rejält.  Innan dess hade han bara hängt som ett snöre efter sin hund, den var starkare än honom och måste haft något fel i huvudet, den skulle bara döda. Inget snack om något annat. Sedan gick han bara tillbaka till sitt bord med sitt monster till hund. Jag har aldrig varit med om något värre och kunde inte sluta gråta, skriver Johanna Toftby på sin blogg. 

Läs om hela händelsen på Johanna Toftbys blogg här

Läs här vad du kan göra med hundar som blivit chockad.

Med lov av Johanna Toftby att dela hennes text och bild.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.