Nyponpulver – Är det så bra som alla säger?Ett vanligt fenomen hos både hundar, hästar men även hos oss människor är ledvärk. Det har på senaste tiden pratats en del om nyponpulvret som ett förvånansvärt bra kosttillskott för att främja en god ledhälsa. Vi kan inget annat än hålla med – Nyponpulvret är faktiskt helt magiskt! Det är inte bara helt magiskt utan också helt naturligt.

Ett enda nypon innehåller nästan lika mycket C-vitamin som vi behöver på en dag. På senare år har nyponet blivit uppmärksammat bland hälsokostprodukter då det antas kunna främja ledhälsa. Nypontillskott har länge använts till hästar och hundar för att behålla deras rörlighet, och forskare har på senare år även börjat undersöka hur nypon kan påverka oss människor. Nypon innehåller en aktiv substans som kallas galaktolipid. Denna substans verkar ha kunnat påverka de vita blodkropparna så att de rör sig långsammare, vilket då kan bidra till att svullnad i leder minskar och ledernas rörlighet ökar. Det behövs fortfarande mer studier för att kunna avgöra om det verkligen hjälper mot ledvärk, men många som provat ett tillskott av nypon upplever en positiv förändring. Fördelen med nypon kontra mediciner mot ledproblem, är att det är en naturlig produkt och man undviker medicinernas eventuella bieffekter.

SE HELA VETZOO’S SORTIMENT AV
KOSTTILLSKOTT FÖR LEDER OCH MUSKLER HÄR!


☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟
PSSSST! Just nu har Vetzoo 15% rabatt på Orijen!
Kampanjkoden hämtar du i Bonuscardappen.TUGGERBJUDANDE!
Just nu har VETZOO ett erbjudande på
POCCA Natural Tuggring, endast 28:-!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.