Vi badade hunden i WAP Dog Care pälstvätt – ett helt naturligt ekologiskt schampo

Foto: Dognews.se

Våra hundar provade WAP pälstvätt, tassalva, tassolja och örontvätt, 100% naturliga produkter från Svenska WAP Dog Care.

WAP:3 rengör noggrant samtidigt som det är fuktighetsbevarande. Schampot innehåller bland annat citron vilket ökar cirkulationen och tea trea leaf som är antibakteriellt. Precis som alla andra produkter från WAP så innehåller pälstvätten varken kemikalier, parabener eller sulfater.

Så badade vi hunden i WAP:3

Eftersom vi har en liten hund så blöter vi alltid hela hunden i badet först, för att pälsen ska bli genomblöt blandar vi i lite schampo i badvattnet. Då hela hunden är blöt så tappar vi ut vattnet och tillsätter schampo i pälsen. Med pumpflaskan WAP:3 pälstvätt går det lätt att dosera rätt mängd schampo i pälsen. Ta rejält med schampo och massera in hela hunden intill huden, akta hundens ögon och mun. Massera huden så att schampot får verka en stund. Skölj sedan noggrant med ljummet vatten och torka hunden som vanligt. Genom pälstvättens fuktighetsbevarande egenskaper binds fukt i hudceller, det stärker den övre barriärskiktet på huden vilket skyddar mot såväl irritation, torrhet och inflammationer.

Det som jag gillade speciellt mycket med WAP:3 är den milda doften, jag gillar inte att hunden stinker parfym efter badet.

Pälstvätt WAP:3 passar till alla hundraser även till hundar med känslig hud. Hunden njöt av massagen under badet, en avkopplande stund för både hund och ägare.

Foto: Dognews.se

Efter badet smörjde vi in hundens alla tassar med WAP:4 tass-stift, som skyddar, vårdar och återfuktar trampdynorna och som förhindrar sprickor. Trampdynorna blir supermjuka av denna produkt, absolut något som vi kommer att fortsätta använda till alla våra hundar.

Tass-stiftet innehåller candelillavax och mangosmör som båda fungerar fuktighetsbevarande och som har skyddande egenskaper. Förstås består tasstiftet av både ekologiska och helt giftfria ingredienser. Tasstiftet är litet och du kan ha med det överallt och enkelt och kladdfritt stryka in din hunds trampdynor med stiftet.

WAP:1 tassolja

Om din hund har väldigt slitna trampdynor eller sår så ska du välja WAP:1 tassolja istället för tasstiftet till att börja med. Hundens tassar behöver smörjas in året om, inte bara på vintern. Tassoljan är väldigt behändig att använda, med pipettflaskan doserar du lätt, jämt och kladdfritt tassolja över trampdynorna. Tassoljan har en långvarig effekt som gör huden både flexibel och stark. Den effektiva och milda tassoljan mjukar upp och återfuktar trampdynorna. WAP:1 Tassolja är fri från kemikalier, parabener och sulfater.

WAP:7 örontvätt

Hundar med hängande öron får lätt problem med klåda eller öroninfektioner, då är WAP: 7 Örontvätt ett utmärkt val att behandla din hunds öron med. WAP:7 örontvätt kan användas som behandling för såväl klåda, infektion och inflammation. Men tvätten kan också användas i förebyggande syfte eller som vanlig rengöring av dins hunds öra. WAP: 7 funkar även för att försiktigt lösa upp öronvax, för att ta bort illa lukter från hörselgången samt kan hjälpa till att lindra klåda orsakat av kvalster.

Kolla in hela WAP sortimentet på WAP Dog Care här

I samarbete med WAP Dog Care 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #schampo #tassalva #örontvätt #WAP

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vi badade hunden i WAP Dog Care pälstvätt – ett helt naturligt ekologiskt schampo

  1. Sanna skriver:

    Bästa produkterna jag någonsin använt på mina hundar!

  2. Viggo skriver:

    Så himla bra produkter! Både schampot, zinksalvan och fästingmedlet är outstanding!! Kul att ni uppmärksammar dem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.