Dussintals hundar tappades på blod i vinstsyfte

Foto: pixabay

Under våren har minst 60 djur avlivats, där en företagare under grymma förhållanden har tappat djuren på blod, för att sälja blodet vidare. Det är mest hundar och katter men också kaniner som har fått sätta livet till.

Polisen i Madrid har gripit en företagare som nu är anklagad för att ha avlivat dussintals djur för att sälja deras blod.

Mannen har via en hemsida sålt blodet vidare till veterinärkliniker i hela Spanien, Portugal, Italien, Frankrike och Belgien.

Polisen omhändertog 240 djur på en gård, det är djur som övergivits eller lämnats på hundhem som mannen har lyckats komma över. Det handlar främst om vinthundar som på ett grymt sätt har blivit tappade på blod, vars blod är universellt för alla raser och blodtyper. Företagaren tog 80 euro för 400 gram hundblod och 85 euro för 40 gram kattblod, enligt tidningen Sydkusten.DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #hundensvecka

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.