Hund övergavs fastbunden

Foto: pixabay

Förra söndagen blev en hund fastknuten vid ett träd ovanför fotbollsplanerna vid Salmostaden i Örnsköldsvik. Den hittades av förbipasserande och Djurskyddet Örnsköldsvik kallades till platsen, skriver allehanda.se.

Vad är det som får en hundägare att överge sin hund och lämna platsen utan att veta hur det kommer att gå för hunden? Finns det någon förklaring till hur man kan göra på det viset? Är det ett handlande av ren elakhet eller en desperat person som inte hade någon annan lösning än att lämna hunden och hoppas på att någon kunde hjälpa den och ta hand om den?

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #hundensvecka

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.